Η ιστορία μας

Tα Οπτικά Παπαγεωργίου δίνουν έμφαση και στον επιστημονικό τομέα, αλλά και στη μόδα.

Προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις πάνω στα νέα είδη διορθωτικών φακών και συνεργαζόμαστε με τη γαλλική εταιρεία κατασκευής φακών, την Essilor,  η οποία ήταν και η πρώτη που εφηύρε τα πολυεστιακά γυαλιά, ενώ υπάρχει κι ένα ξεχωριστό τμήμα για τους ανθρώπους χαμηλής οράσεως.

Όσο για τη μόδα, συνεργαζόμαστε με τους μεγάλους οίκους μόδας, όπως Prada, Salvatore Ferragamo, Bulgari, Dolce Gabbana κι έχουμε πάντα στα καταστήματά μας όλα τα καινούργια σχέδια και γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως.

Αλλά έμφαση δίνουμε και στις παραδοσιακές μάρκες γυαλιών, όπως τα RayBan και τα Persol, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν πλουτίσει πολύ τη συλλογή τους με αποτέλεσμα να μπουν δυναμικά στην αγορά.

Στους φακούς επαφής συνεργαζόμαστε κυρίως με την εταιρεία Bausch & Lomb, η οποία έχει λανσάρει ένα υγρό καθαρισμού των φακών επαφής, το Biotrue που είναι εμπνευσμένο από τη βιολογία των ματιών κι ένα νέο υλικό για την κατασκευή φακών επαφής, τη σιλικόνη-υδρογέλη, με την οποία το μάτι οξυγονώνεται έτσι καλύτερα.